SERVEIS

T’oferim diversos serveis per a que gaudeixis plenament de les nostres instal·lacions: servei de raigs uva, d’entrenador personal, sala social, i molt més!

ENTRENADOR PERSONAL

És un professional de l’acondicionament físic que s’encarrega d’optimitzar el teu rendiment físic fins assolir les metes desitjades, elaborant uns programes d’entrenament específics per a cada persona. Es tracta d’un servei distintiu, personalitzat i de qualitat.

ENTRENADOR PERSONAL AQUÀTIC

Pot ajudar-te a assolir objectius com ara aprendre a nedar, readaptació a l’esforç i perfeccionar estils.

PROGRAMES D’ENTRENAMENT

A la sala de fitness us assessorarem sobre els programes d’activitat física més segurs i efectius i que s’adaptin millor al vostre nivell de condició física, als vostres objectius, al temps setmanal que dedicareu al vostre entrenament i a les vostres particularitats físiques o mèdiques.

TOVALLOLES

Disposem de diferents tipus de tovalloles de venda, ideal per als dies que te l’has oblidada o per a quan necessitis, a més de la que portes de casa, una altra per fer-ne ús (p.ex. a la sala de fitness o a la sauna, on és obligat l’ús d’una tovallola).

ENTRENADOR PERSONAL SALA FITNES

Per a salut, aprimament i rendiment.

ARMARIETS DE LLOGUER

Armariets per a que puguis deixar a la instal·lació allò que utilitzes a diari, i que vols evitar transportar cada dia

RAIGS UVA

El mètode més ràpid, més segur i més higiènic per lluir un bon bronzejat durant tot l’any està al teu abast amb les cabines de bronzejat vertical.

 

Per a una correcta utilització, informa’t a la recepció del centre, on, segons el teu tipus de pell t’informaran per a que les teves sessions siguin segures i efectives.

BOTIGA

A la nostra botiga trobaràs casquets, ulleres i xancletes de bany, samarretes, motxilles, i altres productes esportius. Volem que no et falti de res!

OBJECTES PERDUTS

El servei d’objectes perduts està per a que puguis recuperar allò que has deixat oblidat al gimnàs i que un altre abonat o el personal que treballa a la instal·lació ha trobat i ha dut a la recepció del centre (es guarden 15 dies)

 

 

SALA SOCIAL

Espai habilitat amb taules i cadires per fer més fàcil el temps d’espera.

Si vols quedar-te a dinar, tenim nevera i microones. Aprofita els migdies per entrenar! 

És l’únic espai cobert de la instal·lació on està permès menjar i beure.

ANIVERSARIS

Vine a celebrar el teu aniversari a la piscina! Jocs aquàtics, jocs esportius, sala polivalent amb música i guarniments festius. 

Gaudiu d'un dia especial!

Mes informació a la recepció del centre.

Pista volei-platja

Gaudeix d'aquest espai a l'aire lliure per a practicar voleibol. És d'ús gratuït per als abonats. 

Per reservar pista, adreça't a recepció.

TU TRIES MONITOR

Activitats dirigides per a grups reduïts, tria el monitor que vulguis i gaudeix fent una classe especial amb els teus amics! 

Prova-ho! Repetiràs!

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat