Actualitat

05 de maig 2020

Comunicat Cursetistes

Piscines La Garriga compensarà als Cursetistes pels dies tancats del mes de març

1. Com ja sabeu, l’Ajuntament de La Garriga va ordenar el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals des del dijous 12 de març. Una decisió forçada per la situació actual d’excepcionalitat amb la finalitat de vetllar per la salut i el benestar de les persones abonades al Centre i de les que hi treballen.

 

2. Des de l’inici d’aquesta crisi estem treballant estretament amb l’Ajuntament per gestionar de la millor manera possible una situació INÈDITA i SENSE PRECEDENTS.

 

3. Aquests darrers dies estem rebent missatges amb el millor dels suports que podem rebre en aquests moments, el vostre. Per a tot l’equip de PISCINES LA GARRIGA és molt important saber que us tenim al nostre costat per reobrir el Centre amb més ganes i il·lusió que mai i perquè ben aviat pugueu reiniciar la vostra activitat de natació a les instal·lacions del Centre. Mantenir els llocs de treball és per a nosaltres la nostra prioritat i ens agradaria pensar que per a vosaltres també.

 

4. L’Ajuntament s’ha compromès i ens ha autoritzat a comunicar-te que PISCINES LA GARRIGA NO COBRARÀ CAP QUOTA NI CAP SERVEI fins que puguin tornar a reobrir i reiniciar la seva activitat normal. Per aquest motiu, us animem, més que mai, a seguir al nostre costat fins que el Centre pugui obrir novament i torneu a gaudir dels cursos de natació amb nosaltres.

 

5. Després d’aquesta llarga interrupció provocada per la situació d’excepcionalitat, us proposem, seguint la mateixa línia del sistema educatiu, reiniciar l’avaluació del procés d’aprenentatge dels cursos de natació durant el proper mes d’octubre, amb l’objectiu d’oferir un període de readaptació i confiança on els alumnes puguin reprendre el contacte amb l’activitat, el grup i el medi aquàtic. Així doncs, no proposarem canvis de nivell fins passat l’esmentat període, atenent al ritme d’aprenentatge de cada alumne i a l’excepcionalitat del moment. En el context actual, per sobre de tot, és clau generar de nou una bona familiarització amb l’activitat lligada a emocions positives.

 

6. Sabem que comptem, més que mai, amb el vostre suport per poder-vos continuar oferint el servei que ens vau confiar. Aviat estarem en condicions de fer-ho i amb la voluntat de compensar els darrers dies de març que el Centre va estar tancat i premiar la vostra fidelitat us oferirem un 25% de descompte sobre el preu del primer trimestre del curs de Natació 3.0 de la temporada vinent (2020-2021), així com un període preferent per formalitzar la inscripció per que ja us avancem es farà durant el mes de juny.

 

7.Us informem també que durant el mes de juliol farem els cursos intensius de Natació 3.0, cada tarda de dilluns a divendres. Un mètode d’ensenyament pensat per gaudir d’un aprenentatge de la natació centrat en el joc i en la vivència del medi aquàtic. Animeu-vos-hi!

 

8. A mesura que es produeixin novetats us facilitarem informació per correu electrònic i també per Instagram (@piscineslagarriga) i la pàgina web del Centre www.piscineslagarriga.cat 

 

 

Moltes gràcies per la vostra confiança, seguim en contacte!

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat